marți, 25 martie 2014

Unde gasesc metode de marire a penisului?

Multi barbati din cei ce nu sunt tocmai multumiti de marimea penisului lor se intreaba unde gasesc metode de marire a penisului, si asta deoarece acestia, doresc sa simta un act sexual mult mai intes, sa se bucure de un orgasm mai puternic, si ceea ce poate e cel mai important: sa reuseasca sa isi satisfaca partenerele de viata. Acest aspect este cat se poate de important pentru a avea liniste in cuplu si pentru ca lucrurile sa decurga pe un fagas normal, si sa nu existe probleme din partea partenerilor unui cuplu in ceea ce priveste un act sexual reusit. Din acest motiv se doreste marirea penisului, si metodele le puteti gasi atat pe internet, in ziare, sau puteti apela la ajutor specializat, adica la sfatul medicului.Este important sa va bucurati de o viata sexuala reusita, iar partenera dumneavoastra sa nu va reproseze nimic referitor la acest subiect. Trebuie sa stiti ca marimea conteaza, chiar daca dupa unele studii sa concluzionat faptul ca majoritatea femeilor spun ca marimea penisului nu este atat de importanta, precum potenta, dar barbatii cu siguranta isi doresc un penis mai mare. Una din metode ar fi sa folositi produsele destinate acestui scop, insa trebuie sa fiti convinsi de faptul ca este cat se poate de important sa nu folositi acele produse ce va pot pune sanatatea in pericol, si sa le consumati dupa sfatul unui medic. In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva metode de marire a penisului pentru a fi informat in cazul in care suferiti de pe urma unui penis scurt, si doriti sa imbunatatiti cumva aceasta situatie, uneori jenanta. Cele mai multe din aceste metode presupun masarea usoara a penisului, dar aceasta presupune autocontrol, deoarece este necesara evitarea ejacularii, mai ales ca metodele trebuie repetate la un anumit interval de timp.

Prima dintre aceste metode ar fi lungirea manuala a penisului , si in aceasta situatie va putem spune ca avand in vedere ca acesta este format in special din tesut muscular si cartilaginos, o masare delicata, poate fi cea care duce la alungirea acestuia. In acest sens, barbatii pentru a recurge la aceasta tehnica, trebuie sa maseze penisul, doar longitudinal, de la baza acestuia spre varful lui. Pentru a avea randament maxim in aceasta metoda, este necesara folosirea ambelor maini, si in special varfurile degetelor. Acest exercitiu este necesar sa se repete de trei ori pe zi, iar durata lui nu trebuie sa depaseasca un minut, iar eficienta acestuia se observa atunci cand organul genital se afla in semi-erectie.

A doua metoda presupune intinderea manuala a penisului, si despre aceasta va putem spune ca este o tehnica destul de periculoasa, deoarece multi barbati ce au apelat la ea, au ajuns sa isi provoace iritatii. Aceasta metoda presupune intinderea penisului, cand acesta se afla in stare fleasca, cand se apuca usor de la baza acestuia si se trage in jos. In aceasta stare, penisul va trebui mentinut pentru un interval de 15-20 de secunde, dupa care i se da drumul. Tehnica este recomanda de 20-30 de ori pe zi, insa dupa cum spuneam trebuie sa o faceti cu atentie sporita, si atuncai cand simtiti durere este necesar sa eliberati penisul.

O alta metoda pentru marirea penisului, poate fi reprezentata de Virilys, deoarece acesta este un produs recunoscut pentru eficienta sa atunci cand vine vorba de o viata sexuala satisfacatoare, un penis marit, si nu in ultimul rand recapatarea increderii de sine. Acest produs a fost incercat de zeci de mii de barbati, ce au mai folosit si alte astfel de produse, dar precizeaza ca intr-adevar Virilys ar efectele dorite in ceea ce priveste un penis marit, si o viata sexuala dupa cum spuneam excelenta, ce presupune satisfacerea ambilor parteneri ca urmare a consumarii unui act sexual. Formula Virilys este atat de eficienta deoarece ofera vascularizarea mai buna a penisului, ofera erectii de lunga durata, si cresterea atat in grosime, cat si in lungime. Astfel poti fi convins de faptul ca poate functiona si in cazul tau, deoarece dupa studii realizate pe acest produs, s-a observat o crestere de 8cm a penisului ceea ce inseamna ca formula chiar fucntioneaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu