miercuri, 26 martie 2014

Exercitii pentru alungirea penisului

Daca sunteti interesat de exercitii de alungire a penisului ati ajuns unde trebuie, deoarece in cele ce urmeaza, va vom oferi detalii pretioase, despre acest subiect. Pentru acest articol, ne-am gandit sa va prezenta 3 exercitii pentru alungirea penisului, pe care vi le vom enumera in continuare. Pentru inceput insa trebuie sa mai precizam faptul ca este foarte important sa reusiti sa va bucurati de o viata sexuala normala alaturi de partenera dumneavoastra de viata, si pentru asta in cazul in care doriti marirea penisului, prin alungirea acestuia, puteti apela la exercitiile pentru alungirea penisului.
Astfel primul dintre aceste exercitii, se refera la faptul ca acestea vor fi executate cu mana libera, prin tractiunea penisului, si este absolut indicat in aceste situatii sa folositi lubrifiantul, pentru a avea cele mai bune rezultate. Pentru acest exercitiu trebuie sa tineti cont de faptul ca penisul trebuie sa fie in stare flasca, si nu in erectie. Referitor la etapele de parcurs pentru acest exercitiu va putem spune ca pentru inceput va trebui sa apucati cu una din mani baza penisului, si cu cealalta capul penisului. Trebuie sa apucati atat baza cat si capul, tare pentru a nu scapa penisul din maini, fara sa creati presiune, si fara a bloca circulatia sangelui in acesta.  Apoi veti incepe sa faceti alungiri de la baza penisului in fata, in stanga, in dreapta, in sus, si in jos, si veti face acest lucru timp de doua minute, in fiecare directie, cu pauze de cate 30 de secunde, timp in care veti scutura usor penisul.



Al doilea exercitiu pentru alungirea penisului consta in impingerea inelara, de la baza in jos, spre cap, a pielii penisului, cu o mana, ci trecerea celeilalte la o distanta de 2-3 cm, facand acelasi lucru. Acest lucru il veti face pentru 3-5 minute incontinuu, si pentru acest exercitiu este recomandata folosirea unei creme pentru maini, pentru ungerea penisului, si astfel veti obtine o impingere, mai usoara. Exercitiu, dupa cum spuneam se intinde pe circa a 5 minute, pana cand va aparea erectia, insa in cazul in care aceasta nu va aparea, este posibil sa nu fi executat corect exercitiul, ceea ce inseamna ca veti lua o pauza de 5 minute, dupa care il veti relua.  Exercitiul va ajuta la realizarea unei elasticitati superioare a penisului, ceea ce inseamna ca acesta este predispus alungirii.

Cel de-al treilea exercitiu pentru alungirea penisului, si ultimul prezentat in acest articol, este recomandat in cele mai multe cazuri, deoarece este esential in ceea ce priveste cresterea penisului, si pentru efectuarea lui sunt necesare creme de masaj, sau lubrifiant. Referitor la executarea exercitiului va putem spune ca, se va apuca pnisul de la baza, cu una din mani, ce va forma un inel in jurul acestuia. Se va apasa spre in jos cu cealalta mana, si se va dirija astfel sangele spre cap. Veti face acest lucru cu ambele maini pentru 4 repetari, iar capul va deveni plin de sange si isi va schimba culoarea. Apoi veti dirija sangele la baza penisului si acesta va deveni foarte erect, si vascularizat. Apoi tineti pentru 10-15 secunde penisul strans cu ambele maini pentru a mari presiunea, si pentru ca acesta sa se intareasca.

Insa in cazul in care doriti ceva mai comoda, si mai eficient inca de la primele utilizari, puteti incerca produsul Virilys. Cu Virilys vei observa primele rezultate in ceea ce priveste alungirea penisului si cresterea acestuia inca din prima luna de utilizare. Multi barbati au apelat deja la acest produs si sunt multumiti de efectele produsului, deoarece schimbarile, s-au produs intr-un timp relativ scurt. Bineinteles efectul va depinde si de organismul fiecarui barbat deoarece la unele persoane acesta apare mai repede, si la altele mai incet. Astfel cu acest produs vei fi sigur ca vei reusi sa satisfaci orice femeie doresti, si nu va trebui decat sa il consumi, si sa il lasi sa isi faca treaba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu