miercuri, 26 martie 2014

Tehnici de marire a penisului intr-un timp scurt

In cazul in care nu esti multumit de marimea penisului tau, cu siguranta esti interesat de subiectul tehnici de marire a penisului intr-un timp scurt. Dar depinde pentru tine ce inseamna timp scurt atunci, cand te referi ma marirea penisului, deoarece trebuie sa fii constient de faptul ca nu poti obtine peste noapte o marime mai mare, doar din cauza faptului ca ai folosit un anumit produs. Nu exista inca produse ce pot promite o marire a penisului imnpresionanta intr-un timp cat se poate de scurt. Dar sa nu mai stam la discutii, deoarece in cele ce urmeaza va vom aduce la cunostinta unele tehnici de marire a penisului, la care puteti apela si dumneavoastra, daca doriti sa va bucurati de o viata sexuala cat mai reusita alaturi de partenera de viata. In primul rand trebuie sa enumeram cremele ce pot fi folosite pentru marirea penisului, ce promit o marire a penisului semnificativa. Insa lucrurile nu stau chiar asa, deoarece acest lucru nu a fost dovedit, dar despre aceste creme se stie faptul ca pot contribui intr-o mare masura, la intensificarea circulariei sanguine, ceea ce poate duce la obtinerea unei erectii mai puternice pe care o sustine.Astfel, daca privim de pe alta latura, putem spune ca acesta este un pas important spre o viata sexuala cat mai reusita, si chiar asa este, numai ca dimensiunile penisului, dupa folosirea acestei creme vor ramane la fel. Deci crema te ajuta sa obtii si sa mentii o erectie puternica, dar cam atat. Referitor la celebrele pompe de specialitate, va putem spune ca este o metoda deja foarte cunoscuta, pe care s-a facut multa publicitate. Acest produs in cazul in care doriti sa il incercati il puteti gasi in mai multe locatii precum magazinele de specialitate, magazinele sex shop, sau cele online. Aceste pompe se bazeaza in special pe ideea de vacuum, insa ca si in cazul cremelor descrise mai sus, aceasta metoda ajuta doar la cresterea erectiei, si puteti obtine una mai puternica, dar dimensiunile penisului vor ramane tot aceleasi.
O alta metoda si tehnica de marire a penisului de care auzim in ultimul timp greutatile si strechingul, dar nici acestea nu sunt atat de eficiente, precum se precizeaza. Multi barbati au incercat aceste tehnici de marire a penisului insa acestea nu au avut rezultatul asteptat, chiar daca s-a observat o mica diferenta.  In ceea ce priveste greutatile, acestea pot face penisul sa se lungeasca, insa circumferinta acestuia va ramane la fel, ba chiar s-ar putea subtia in unele situatii. Si in cazul in care folositi aceasta metoda este posibil sa apara si unele probleme in ceea ce priveste obtinerea si mentinerea unei erectii, datorita presiunii exercitate pe arterele penisului.

O tehnica ceva mai sigura de marire a penisului ar fi interventia chirurgicala, si poti apela la ea, in cazul in care iti poti permite acest lucru. Dar ca orice interventie chirurgicala aceasta are riscurile ei, pe care trebuie sa le iei in considerare inainte de a-ti opera penisul. Printre complicatiile ce pot aparea in aceasta situatie, sunt unele infectii, cheaguri de sange, sau diferite hemoragii, la nivel intern. Aceasta operatie se bazeaza pe principiul ca se va preleva o cantitate de grasime din alta parte a corpului si se va aplica pe penis. Acest lucru inseamna ca te vei bucura de un penis ingrosat.
Dar puteti administra un produs care dupa nici o luna de utilizare iti asigura primele modificari in ceea ce priveste marimea penisului tau, si performantele tale sexuale. Acest produs este Virilys, de care sigur ai auzit, deoarece tot mai multi barbati apeleaza la acesta pentru marirea penisului si pentru a obtine un penis pe care il doreau de mult timp. Cu Virilys poti obserca ca si erectiile vor deveni mai puternice, si actul sexual se va prelungi pe o durata mai lunga de timp. Schimbarea o vei observa si tu, dar cea care va fi cea mai bucuroasa de pe urma folosirii de Virilys nu poate fi decat partenera ta de viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu